12-12-2016, 07:48 AM
"Czym jest mnf" Rozdział 9:
Falkas błyskawicznie rozwalił wszystkich. Nikt z nim nie miał szans. Sama jasna musiała interweniować by uratować niektórych od śmierci. Na skutek tych działań Felbergi zajęli całe wybrzeże. Praktycznie wszystko do bariery. Wszyscy spotkali się w domu Disqu'a. Miał on największy dom, najwygodniejszy i najładniejszy toteż uznano, że będzie to dobra kwatera główna.
Bu: Jak mamy z tym kimś walczyć? Rzuca nami jak chce.
Di: Każdego da się pokonać. Musimy znaleźć jego słaby punkt.
Da: No to na pewno nie będzie jego ręka. Ona jest chyba z tytanu.
Ja: On nie ma słabych punktów. Ten tekst to bujda.
Di: Wiesz coś o tym jasna?
Ja: Tak, znam tego gościa. Wiedzieliśmy, że nie zginął. Zabilibyśmy go ale musieliśmy osłaniać odwrót. Ten gość to jakiś żart. On się robi silniejszy z każdym zabitym felbergiem...
krótka pauza
Wszyscy: CO!!!!!!!
Panika
Mo: To chyba jakieś jaja.
Or: Jak to w ogóle możliwe?
Bu: zabicie 10 felbergów jest problematyczne a on to setki tysięcy w 1.
Ja: Spokojnie. Co prawda rośnie on w siłę ale zauważalne różnice są dopiero po 7 tysiącach trupów. Jedno jest pewne. Należy go unikać. Staramy się likwidować same felbergi.
Di: To stanie się silniejszy.
Ja: Malod się nim zajmie jak wróci. Na razie plan jest taki by się z nim nie bawić jasne?
Wszyscy: Jasne jak ty.
Falkas błyskawicznie rozwalił wszystkich. Nikt z nim nie miał szans. Sama jasna musiała interweniować by uratować niektórych od śmierci. Na skutek tych działań Felbergi zajęli całe wybrzeże. Praktycznie wszystko do bariery. Wszyscy spotkali się w domu Disqu'a. Miał on największy dom, najwygodniejszy i najładniejszy toteż uznano, że będzie to dobra kwatera główna.
Bu: Jak mamy z tym kimś walczyć? Rzuca nami jak chce.
Di: Każdego da się pokonać. Musimy znaleźć jego słaby punkt.
Da: No to na pewno nie będzie jego ręka. Ona jest chyba z tytanu.
Ja: On nie ma słabych punktów. Ten tekst to bujda.
Di: Wiesz coś o tym jasna?
Ja: Tak, znam tego gościa. Wiedzieliśmy, że nie zginął. Zabilibyśmy go ale musieliśmy osłaniać odwrót. Ten gość to jakiś żart. On się robi silniejszy z każdym zabitym felbergiem...
krótka pauza
Wszyscy: CO!!!!!!!
Panika
Mo: To chyba jakieś jaja.
Or: Jak to w ogóle możliwe?
Bu: zabicie 10 felbergów jest problematyczne a on to setki tysięcy w 1.
Ja: Spokojnie. Co prawda rośnie on w siłę ale zauważalne różnice są dopiero po 7 tysiącach trupów. Jedno jest pewne. Należy go unikać. Staramy się likwidować same felbergi.
Di: To stanie się silniejszy.
Ja: Malod się nim zajmie jak wróci. Na razie plan jest taki by się z nim nie bawić jasne?
Wszyscy: Jasne jak ty.